Automonteur gezocht!

Gepubliceerd: 1 maand geleden (2022-05-11)

Automonteur gezocht!

In verband met groei van het werkaanbod én uitbreiding van werkzaamheden zoeken wij voor onze werkplaats een:

Autotechnicus (1e monteur met APK)

Je functie ziet er als volgt uit:

In jouw functie is geen auto en dag hetzelfde. Dagelijks ga jij je bezighouden met het uitvoeren van reguliere onderhoudsbeurten, diverse reparaties, diagnoses, bandenwissels en het gereedmaken van (jong) gebruikte verkochte personenwagens. Je bent deels aan de slag voor de normale planning maar werkt zeker ook voor het verkoopteam! Alles wat we verkopen, moet goed worden klaargemaakt.

Wie ben jij? 

  • Je hebt minimaal je diploma voor 1e monteur (autotechnicus niveau 3-4)
  • Je hebt al enkele jaren ervaring;
  • Je bent service gericht;
  • Je bent een teamspeler;
  • Je werkt door terwijl je lacht;
  • Je denkt mee en na;

Wij zijn:

Een autobedrijf wat al zo’n 40 jaren in Winschoten zit, op 1 van de beste locaties in Winschoten. We hebben een werkplaats met 7 bruggen, en een showroom van bijna 1000m2. Ons huismerk is MAZDA waar we servicepartner van zijn, en we voelen ons erg thuis bij de overige Koreanen en Jappen! Maar, door de samenwerking met Bosch, als Bosch Carservice, voelt elke klant zich thuis. En kunnen we elk merk aan. Ook op het gebied van de elektrische voertuigen staan we ons mannetje; EV’s of hybrides behoren tot de standaard verkoopvoorraad. Technisch kunnen we scholen bij de EV Academy! 

We zijn een kleine club (8) mensen, waar hard gewerkt wordt. We hebben een trouwe klantenkring opgebouwd, en sinds de overname in 2018 wordt er weer hard gewerkt aan de toekomst. Zo is er geïnvesteerd in apparatuur, scholing en sparren we vaak over de toekomst.  

Denk jij bij ons te passen? Stuur dan een mail of brief incl. je cv naar ons toe op info@autodewinter.nl of breng hem langs…! Tot snel?