Fabrieksgarantie

Mazda heeft u een uitgebreide fabrieksgarantie. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd op Mazda kunt vertrouwen.

De voordelen

De Mazda fabrieksgarantie is drie jaar geldig tot een maximum van 100.000 km. De normale slijtageonderdelen zijn niet opgenomen in deze garantie.U krijgt daarbij:

  • Twaalf maanden garantie vanaf de montagedatum op originele Mazda onderdelen, mits gemonteerd buiten de standaard garantieperiode, en accessoires.
  • Drie jaar Mazda-lakgarantie, ongeacht het aantal kilometers. Als zich gedurende deze periode enig probleem met de lak voordoet, wordt dit hersteld door de Mazda-dealer indien de fabrikant verantwoordelijk is voor de gebreken.
  • Twaalf jaar garantie tegen doorroesten van het plaatwerk van de carrosserie van binnenuit. Gratis Mazda Euro Service. Deze service biedt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar hulp bij pech, voor de deur of onderweg. Of het nu om mechanische of elektrische problemen gaat of om een aanrijding.

Voor meer informatie over onze fabrieksgarantie kunt u contact opnemen met uw Mazda reparateur of in uw garantieboekje kijken.

Optionele Mazda Plus Garantie

Alle Mazda’s worden geleverd met een uitgebreide garantie voor uw auto, die drie jaar lang geldig is tot een maximum van 100.000 km.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid aanvullend op uw huidige fabrieksgarantie*, 12 of 24 maanden extra garantie** bij te kopen. Dit betekent dat u tegen zeer gunstige voorwaarden tot het einde van het 4e of 5e jaar onbezorgd kunt doorrijden, zonder kilometerbeperking, inclusief Mazda Euro Service. Ook buiten de fabrieksgarantie kunt u zich vrijwaren van onaangename reparatiekosten.

De Mazda Plus Garantie is speciaal ontworpen om u het leven zo aangenaam mogelijk te maken en biedt u garantie op alle onderdelen, die van vitaal belang zijn voor het goed functioneren van uw Mazda. Deze Mazda Plus garantie is overal in Europa geldig en laat u toe, na het verstrijken van de fabrieksgarantie verder te rijden zonder zorgen.

U kunt op elk moment tijdens de standaard garantieperiode een optionele Mazda Plus Garantie nemen.

* Vanaf 3 jaar of 100.000 km (wat het eerst komt). ** Voor rijscholen en taxi’s gelden afwijkende voorwaarden. Voor meer informatie over voorwaarden, de onderdelen die onder de Mazda Plus Garantie vallen en prijzen kunt u contact opnemen met uw Mazda dealer.