Digitaal serviceregister

In de meeste garagebedrijven wordt het auto-onderhoud bijgehouden en afgetekend in papieren boekjes. Bij Mazda hebben we het Mazda Digitaal Serviceregister ontwikkeld. Dit is een beveiligde online database waarin al uw onderhoudsgegevens worden opgeslagen. Dit digitale onderhoudsoverzicht wordt gebruikt voor Mazda’s die sinds juli 2006 zijn geregistreerd. Waarom doen we dit?

Omdat het iets toevoegt

In het Digitaal Serviceregister worden de onderhouds- en controlebeurten van uw auto bijgehouden. Deze up-to-date registratie is een betrouwbaar en nauwkeurig overzicht voor potentiële kopers en verzekert u van een betere dagwaarde van uw gebruikte auto. Het register bevat ook informatie over de dekking van uw Mazda Euro Service en eventuele uitgebreide garantie.

Veilig

Als u overweegt om een Mazda te kopen of als u uw Mazda wilt verkopen, is het goed om te weten dat alle voertuiginformatie veilig is opgeslagen in een centrale database. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over verlies van informatie of over frauduleuze gegevensinvoer. Bij de invoer van iedere nieuwe onderhoudsbeurt wordt uw huidige kilometerstand ingevoerd. Zo is meteen zichtbaar of er met de kilometerteller is geknoeid.

Makkelijk

U ontvangt onderhoudsherinneringen die zijn afgestemd op uw rijpatroon, zodat u nooit meer een beurt mist. Na een onderhoudsbeurt krijgt u van onze Mazda dealers een bijgewerkt overzicht met alle onderdelen die zijn nagekeken. En bij verlies of beschadiging van de uitdraai van uw Digitaal Serviceregister krijgt u gewoon een nieuw exemplaar van uw Erkend Mazda reparateur.