Nieuwe collega gezocht!

In verband met groei van het werkaanbod én uitbreiding van werkzaamheden zoeken wij voor onze werkplaats een:

Autotechnicus (2e monteur / afleveringsmonteur)

Je functie ziet er als volgt uit

In deze afwisselende en uitdagende functie is geen auto en dag hetzelfde. Dagelijks ga jij je bezighouden met het uitvoeren van reguliere onderhoudsbeurten, kleine reparaties, bandenwissels en het gereedmaken van (jong) gebruikte verkochte personenwagens. Je bent deels aan de slag voor de normale planning maar werkt zeker ook voor het verkoopteam! Alles wat we verkopen, moet goed worden klaargemaakt door jou!

Wie ben jij?

• Je hebt minimaal je diploma voor tweede monteur (autotechnicus niveau 2);
• Je hebt minimaal enkele jaren ervaring;
• Je bent service gericht;
• Je bent een teamspeler;
• Je werkt door terwijl je lacht;
• Je denkt mee en na;

Wij zijn:

Een autobedrijf wat al zo’n 40 jaren in Winschoten zit, op 1 van de beste locaties in Winschoten. We hebben een werkplaats met 7 bruggen, en een showroom van bijna 1000m2. Ons huismerk is MAZDA waar we servicepartner van zijn, en we voelen ons erg thuis bij de overige Koreanen en Jappen! Maar, in samenwerking met een aantal goede partners voelen alle merken zich bij ons thuis. Er wordt zelfs gesleuteld aan jonge leaseauto’s, grote bestelbussen en campers!

We zijn een kleine club (8) mensen, waar hard gewerkt wordt. We hebben een trouwe klantenkring opgebouwd, en sinds de overname in 2018 wordt er weer hard gewerkt aan de toekomst. Zo is er geïnvesteerd in apparatuur, scholing en staan we aan de vooravond om te mogen en kunnen werken aan alle elektrische auto’s.

Denk jij bij ons te passen? Stuur dan een mail of brief incl. je cv naar ons toe op info@autodewinter.nl of breng hem langs…! Tot snel?